mapsouth-africa

In Afrika!

Gepost in Zuid Afrika Hits: 2298

Naar Afrika! Met Egypt Air vliegen we via Cairo naar Johannesburg. 's Ochtends om zeven uur gearriveerd. Net als kennelijk nog wat vliegtuigen want de rijen voor de douane zijn lang. Maar toch zijn we er nog vrij vlot doorheen. Onze tassen draaien al rondjes op de bagageband en gelukkig zijn ze alle vier(!) aanwezig. Het zijn er twee meer dan normaal vanwege alle camping zooi die we meeslepen.

Kgalagadi

Gepost in Zuid Afrika Hits: 3306

Vandaag weer een dagje gravel. Van de kokerbomen gaan we oostwaarts richting grens en het Kgalagadi Transfrontier Park. Dit is weer richting Kalahari en al snel rijden we weer door rode duinen. De duinen liggen allemaal langgerekt van noord naar zuid en aangezien wij hier haaks op rijden krijgen we een uurtje achtbaan cadeau. Continu duin op en weer duin af.

Terug naar Joburg

Gepost in Zuid Afrika Hits: 2557

De laatste dagen staan eigenlijk al een beetje in het teken van de terugreis. Van Twee Rivieren rijden we naar Upington aan de Oranjerivier. En voor het eerst weer een rivier MET water! Upington is overigens een erg druk en industrieel stadje. Maar de camping is dan weer prachtig gelegen op een eiland in de rivier. Voor het eerst weer ons tentje op gras opgezet!

Lees meer over Zuid Afrika: